€469.000

Vignolastraat 107 – Rotterdam

Gezinsvriendelijk wonen in Rotterdam Prinsenland!!!

Omgeving: Deze woning is perfect voor een gezin dat graag actief is in de buurt. Dat is niet erg moeilijk met een sportcentrum met zwembad in je voortuin en het Prinsenpark op loopafstand. Ook de boodschappen liggen binnen handbereik; naast twee bekende supermarkten en diverse winkels in het winkelcentrum Lage Land, is er op elke vrijdag ook nog een gezellige markt.
Bijzonderheden:

-Volle eigendom
-Eigen parkeerplek binnen afgesloten parkeerplaats
-Tuin op het zuidwesten
-Aparte wasruimte op de verdieping
-Zeer ruime woning

Indeling:
U komt binnen via een robuust hek dat leidt tot de ruime en uitnodigende voortuin. U betreedt de woning via de voordeur naar de hal of via de daarnaast geplaatste schuifpui direct in de woonkamer. Als u voor de voordeur kiest komt u in de hal met een meterkast en een apart toilet. Via de hal komt u binnen in een lichte en ruime woonkamer met werkelijk prachtig afgewerkt plafond en een fraaie halfopen keuken. Deze prachtig ontworpen keuken kent een riant formaat en is voorzien van high-end Siemens apparatuur. De liefhebber voor uitgebreid koken kan hier zijn hart ophalen. Vanuit de keuken kunt u ook naar buiten om naar uw auto te lopen op uw eigen parkeerplek op de afgesloten parkeerplaats die alleen toegankelijk is voor bewoners.
Terug naar binnen kun je met de trap in de hal naar de eerste verdieping waar je via de enorme overloop toegang hebt tot drie echt ruime en tot in de puntjes afgewerkte slaapkamers én een royale badkamer. De badkamer is keurig en modern uitgevoerd en beschikt onder andere over een prachtige douche. Tot slot heb je ook een aparte wasruimte, groot genoeg voor een was en droog combinatie met extra werkruimte of opslagmogelijkheid én een aparte kast voor de CV ketel. Deze woning verkeert in uitstekende staat, en is zó te betrekken.

Bezichtigingen:
Deze woning kunt u enkel op afspraak bezichtigen, middels verzoek tot bezichtiging via de website of Funda. Wij verplichten gegadigden eerst te komen kijken, alvorens u kunt bieden.

Informatie:
Deze tekst is door ons kantoor met de meeste zorg samengesteld aan de hand van de door de verkoper aan ons ter hand gestelde gegevens en tekeningen. Derhalve kunnen wij geen garanties verstrekken, noch kunnen wij op enigerlei wijze eventuele aansprakelijkheid voor deze gegevens aanvaarden. Wij adviseren u om contact met ons op te nemen bij interesse in deze woning of u door een eigen makelaar te laten bijstaan.

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Toon meer

Type woning

Tussenwoning

Vraagprijs

€469.000

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Energielabel

Toon meer
De meest transparante manier van kopen en verkopen