Onze diensten

Bekijk onze volledige dienstverlening

Verkopen

Ervaring, expertise en een persoonlijke aanpak

Aankopen

Ook bij aankopen assisteren wij met onze expertise

Huur & Verhuur

Woning verhuren? Wij kennen alle ins & outs

Hypotheken

Ontvang onafhankelijk advies met alle aanbieders

Energielabels

Verplicht bij het verkopen van een woning

Bouwkeuringen

Een onafhankelijk bouwtechnische keuring

Full service woningverkopen

Bij Roland Real Estate begrijpen we dat de verkoop van uw woning niet alleen een zakelijke transactie is, maar ook een emotionele aangelegenheid is. Daarom staan wij voor persoonlijke betrokkenheid en professionele deskundigheid bij elke stap van het verkoopproces. Onze makelaars hebben jarenlange ervaring en kennis van de markt, zodat we u kunnen helpen de best mogelijke verkoopprijs en condities te bedingen.

Met Roland Real Estate kunt u rekenen op efficiënte en vakkundige begeleiding bij de verkoop van uw woning. Samen met u zullen we een reële vraagprijs bepalen en uw woning onder de aandacht brengen van klanten op social media zoals Instagram en Facebook. Daarnaast maken wij gebruik van diverse gebruikelijke middelen, zoals onze eigen website, Funda, Huizenzoeker, Huislijn, Jaap en social media.

 Ook een strak geplande en goed begeleide bezichtigingsdag is een beproefd instrument om uw huis bij de juiste potentiële kopers onder de aandacht te brengen. Wij zullen namens u de prijsonderhandelingen voeren en zorgen voor een optimale verkoopprijs. Wij begeleiden u ook bij de laatste inspectie en tijdens uw bezoek aan de notaris op de dag van het transport. Laat ons u helpen bij de verkoop van uw woning en bereik de best mogelijke deal!