Huren & verhuren

Hulp bij bezichtigingen, biedingen, onderhandelen en de koopovereenkomst

Vrijblijvend advies aanvragen

Wij zijn trots op onze expertise op het gebied van huur en verhuur van woningen. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe huurwoning of uw huidige woning wilt verhuren, wij staan klaar om u te helpen elke stap van de weg te doorlopen.

Ons team van ervaren makelaars heeft een uitgebreid netwerk van woningen in verschillende wijken en prijsklassen, waardoor we u altijd de juiste woning kunnen bieden. Bovendien kunt u op ons rekenen voor een snelle en soepele verhuurprocedure, van de verhuur van uw woning tot de ondertekening van de huurovereenkomst.

Wilt u een berekening laten maken dan kan dat ook, volgens de nieuwe WWS huurprijs richtlijn. Veel verhuurders hebben tot recente datum hun huurwoningen gemoderniseerd tot boven de 143 WWS-punten. Daarmee vielen de woningen in de liberale sector. Door alle wijzigingen in wet- en regelgeving die de komende tijd ingevoerd gaan worden door de Minister, zullen huurwoningen in de middenhuur ook in de gereguleerde huursector komen. Door het aantal punten in beeld te brengen kan je bij huur-mutaties nu jouw woningen naar een hoger niveau brengen.

Adres
Naam