Energielabel

Conform het BRL9500 certificaat

Energielabel huis

Een energielabel voor uw huis laat zien hoe energiezuinig uw huis is en dit is bedoeld om energiebesparende maatregelen te stimuleren. Een energielabel van uw huis is sinds 1 januari 2021 verplicht bij het verkopen of verhuren van een woning en is 10 jaar geldig. Wij werken uitsluitend met gediplomeerde adviseurs die u kunnen voorzien van een energielabel voor uw woning conform het BRL9500 certificaat.

Hoe werkt het?

Voor het opstellen van een energielabel voor uw huis komt een inspecteur ter plaatse. Daarvoor wordt met u een afspraak gemaakt door onze afdeling planning. Voor de inspectie en opname van alle gegevens wordt 1 uur ingepland, afhankelijk van de grootte van de woning is soms iets meer of minder tijd nodig. Er volgt geen verrekening bij een meer of mindere tijdsbesteding. Na de inspectie bij u thuis zult u snel het energielabel ontvangen.

Wat kost een energielabel voor uw huis?

Voor de opname van een energielabel bij u op locatie voor huizen tot 190 m2 gebruiksoppervlakte (dat is ongeveer 500 m3 inhoud) betaalt u bij ons slechts €349,- excl. btw voor een energielabel! De toeslag per extra 1 m² bedraagt € 0,65.

Naam