Bouwtechnische keuring

Conform het BRL9500 certificaat

Bouwtechnische keuring

Een bouwtechnische keuring geeft u meer duidelijkheid over de bouwkundige staat en eventuele gebreken van de woning. Dit wordt vaak uitgevoerd voor de aankoop van een nieuwe woning (aankoopkeuring). Wij werken samen met de beste specialisten voor bouwkundige keuringen. Met ons landelijke netwerk van opgeleide en deskundige inspecteurs bent u als opdrachtgever gegarandeerd van een gemotiveerde werkwijze en gedegen inspectie door de inspecteur.

Kosten bouwtechnische keuring

De kosten voor een bouwkundige keuring zijn afhankelijk van de grootte van uw nieuwe woning. Voor woningen tot 1000 m3 inhoud voeren wij al voor €399,00 excl. btw een uitgebreide bouwtechnische keuring uit. Onze prijs en dienstverlening voor deze bouwkundige keuring is exclusief bijgebouwen. Meerwerk is op aanvraag tegen meerprijs.

Hoe werkt het?

Voor het uitvoeren van een bouwtechnische keuring voor uw huis komt een inspecteur ter plaatse. Daarvoor wordt met u een afspraak gemaakt door onze afdeling planning. Na de inspectie bij u thuis zult u binnen 2 werkdagen het bouwkundig rapport ontvangen.

Wat kost een bouwtechnische keuring voor uw huis?

Voor de opname van een bouwtechnische keuring bij u op locatie voor huizen tot 190 m2 gebruiksoppervlakte (dat is ongeveer 500 m3 inhoud) betaalt u bij ons slechts €399,- excl. btw! De toeslag per extra 1 m² bedraagt € 1,95.

Naam